3DSWAY Magas Minőségű 3D-s Nyomtató Alkatrészek Korszerűsített Egyetemes Extruder, Kit a Makerbot MK8 Extruder Delta I3 1.75 mm-es PC Műanyag

3DSWAY Magas Minőségű 3D-s Nyomtató Alkatrészek Korszerűsített Egyetemes Extruder, Kit a Makerbot MK8 Extruder Delta I3 1.75 mm-es PC Műanyag

HUF 697.00
HUF 756.00
 

Rendelhető
Elérhetőség


3 DSWAY Magas Minőségű 3 D-s Nyomtató Alkatrészek Korszerűsített Egyetemes Extruder, Kit a Makerbot MK8 Extruder Delta I3 1.75 mm-es PC Műanyag
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ingyenes szállítási módszer China Post Rendes Kis Csomag Plusz. Ez a szállítási mód van a nyomon követési számot, de a követési adatok nem frissül, nevezetesen, hogy a csomag nem lehet nyomon követni. Ha kell, a csomag nyomon követhető, kérjük, válassza az egyéb szállítási módok.
A meghajtó fogaskerék itt van az, aki, mint az alábbi, kérjük, kattintson a képre további részleteket róla.
Annak biztosítása érdekében, hogy egy jobb extrudálás teljesítmény érdekében javasoljuk, hogy használja a Penész Acél Lineáris Meghajtó Fogaskerék.
Termék leírás :
Az extruder fogad el, kompakt módon, anélkül, hogy tavasszal, olyan stabil, hogy nem érinti a változás a tavasz. Ez könnyen összeszerelhető, egyszerű szerkezet, jó megjelenés.
A extruders vagy fröccsöntött a behozott PC műanyagból. Matt felület kezelés teszi, hogy a szép bőr. Optimalizált kialakítás, automatikus etetési.
Összehasonlítva ABS fröccsöntött alkatrészeket, a PC alkatrészek a saját előnye, hogy
1. nem alakváltozás során a hosszú távú használatra
2. magas felületi minősége PC anyag teszi a takarmány folyamat simábban
3. az etetés stabilabb, valamint
4. jobb viselni erős.
Alkalmazás :
Vonatkozik 1.75 MM-es szálban, Gyors, Csatlakozó Szerelvények PC4-M5-ös, 4*2 Teflon takarmány cső. Az extruder támogatja mind a rövid, mind a távolsági etetés. Felhasználók használhatják, arra alapozva, saját szükségleteik ingyen kombináció.
Alkalmazható modellek : XYZ, I3, Delta (Kossel), Hbot, valamint Ultimaker, stb. .
Egyedi színek állnak rendelkezésre, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a további részletekért.
Szállítási lista
PC extruder,* 1 készlet
PC4-M5 Nyomd * 2db
604 UU útmutató kerék * 1db
Megjegyzés : A motor rögzítő csavarokat, majd a meghajtó fogaskerék NEM tartalmazza a szállítási lista. Az ügyfelek kell őket alapján a saját igényeit.

A specifikáció

Méret:
extruder, with drive gear
Elem Típusa:
Extruder
Márka Név:
3DSWAY
Modell Száma:
Univerzális Extruder
Alkalmazás:
3D nyomtatás
Jobb Oldalon, majd a Bal Oldalon lehetőség:
Igen
Mind a rövid, mind a távolsági etetés:
Támogatás
Anyag:
Behozott PC műanyag alapanyagok
Egyedi szín:
Támogatás

Vásárláskor megadott áruval