Formalizáláshoz 0 0.00

0-Artículos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
a legjobb akkumulátor márka MP3 akkumulátor polimer akkumulátor kapacitása akkumulátor cella 305573 1200MAH 3,7 V új A osztály

a legjobb akkumulátor márka MP3 akkumulátor polimer akkumulátor kapacitása akkumulátor cella 305573 1200MAH 3,7 V új A osztály

HUF 1887.30
 

Rendelhető
Elérhetőség

Hello ha nem találod a boltban keresett elem méret akarsz,
Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, mi ad neked ajánlani, vagy egyéni neked!
Fogjuk használni, hogy a legjobb szolgáltatást a legjobb minőség kell!
Várom, hogy az együttműködés veled!
Szép napot! Köszönöm.
Akkumulátor Modell 305573
Kapacitás : 1200 MA
Feszültség : 3,7 V
Méretek : Hossz : 73 MM 55 MM Szélesség vastagság 3 MM
Az egyik , MP3, lítium akkumulátor élettartama
Mint a lítium akkumulátor, mobiltelefon , MP3, beépített lítium akkumulátor élettartama általában mély felelős mélykisülés körülbelül 300-500-szor ( GB ) , amely körülbelül egy-két év használat után , játék ideje jelentősen csökken , vagy akár teljesen képtelen boot segítségével, akkor cserélje ki az akkumulátort, mielőtt használja. Szinte minden, a márkás számítógépek, mert nem szolgáltatás , annak érdekében, hogy csökkentse a költségeket, ami a telepített termék használata B-sejt ( gyári hibás termékek , hibás , minőségű termék ) , az akkumulátor teljesítménye lehet, hogy három hónap után az általános használata a lineáris csepp a rövidebb élettartam .
Két , MP3 lítium Időtartama
Játékidő, valamint az akkumulátor kapacitása a méret a gép 'energia-felhasználás , a nagyobb, a több általános képernyő fogyasztás , az akkumulátor is nagyobb . MP3 kapacitású lítium akkumulátor 1.2 -hüvelykes képernyőn a következő általános 150 - 300m Ah, miután egy teljes feltöltéssel körülbelül 8 óra lejátszási idő kapacitású lítium elem , a 1,5 - 1,8 hüvelykes képernyő MP3 általában 300 - 1000m Ah, 2,5 hüvelykes képernyő MP4 akkumulátor kapacitása körülbelül 1800m Ah. hodge a gép, mert nem szolgáltatás, annak érdekében, hogy csökkentse a költségeket, amikor a telepített be egy elemet a B osztály ( gyári hibás termékek , hibás , minőségű termék ) , általában kisebb kapacitású, mint egy termék 20% - át , a lejátszási idő nem lehet rövidebb .
Harmadik, hogyan kell megítélni a fényképezőgép akkumulátor-problémák ?
Ha a Bluetooth eszköz már a következő MP3 jelenség , a tervek szerint, hogy a probléma az hogy az akkumulátor , a csere :
1 , a felhasználás több, mint egy év játék ( készenléti ) idő jóval rövidebb, (3 óra ) , az akkumulátor kapacitása csökken élet .
2 , nem boot , vagy a hatalom : akkumulátor belső rövidzárlat, vagy rossz minőségű a hajam felrobbantani, vagy ellenállása nagyobb , az akkumulátor nem .
3 a lejátszás rosszabb : az akkumulátor belső ellenállása megnő , a kimeneti feszültség túl alacsony .
4 , nem tudja lejátszani : akkumulátor védelmi áramkör gyűrű, vagy gyűrűk , akkumulátor hiba .
Megjegyzés : MP3, ha a start normális, később kiderült, hogy van egy hibája , ez több, mint 90 % - a az akkumulátor okoz az esélye, hogy más elektronikus alkatrészek a kisebb gyűrű , amíg az akkumulátor fogyóeszköz , egyenetlen minősége , valamint a töltő kimeneti feszültség általában magasabb , a nyomás nem korlátozott dedikált lítium (4.2 V) függvény támaszkodik teljesen az akkumulátort vonal védelem , könnyen sérült . MP3 értékes, mert oka van, hogy nem használja egy kis akkumulátor nagyon rossz a hangulat !
Negyedik, honnan tudod, hogy a gép 's akkumulátor modell ?
1, nyissa ki a gép : bátran nyissa ki a készülék , MP3 belseje nagyon egyszerű , ne aggódj, ez a készülék károsodását . Gondosan ellenőrizze, hogy a gép látni, hogy a csavart , ott meg lehet nyitni egy kis csavarhúzót , a lakhatás általában nem kötött, vagy snap csat , majd egy hét után egy késsel a varrás mentén lehet piszkálni, vagy karcolás Alice nyitott gondosan, általában nem sérült kagyló , a gombok, illetve más a figyelmet .
2 , látni fogja megnyitása után az akkumulátort, ha az akkumulátor silver , akkor a lítium-polimer akkumulátor , kívül műanyag fólia csomagolás , ha más színek acél-vagy alumínium-lítium elem , a bőr, PVC, műanyag fel , a több kék , hanem fekete.
3 lásd : Akkumulátor Típus : Akkumulátor permetezni egy általános modell ( sőt képviselt akkumulátor méret ) , rögzített alatt a fenti szavakat lehet, ha nem egy vonalzóval a hosszú nagylelkű rekord.
Ötödik, hogyan kell vásárolni a szükséges akkumulátor?
Először szerelje szét a készüléket, hogy lásd : az akkumulátor ( szétbont a saját bontás , javítás technikusok nem fogja megtalálni a split ) , a legtöbb elemek vannak jelölve a modell , sőt, az akkumulátor típusának magas ( vastag ) , szélesség, hosszúság , vannak olyan típusok az alábbi táblázatban a modell , ha nem , akkor lépjen kapcsolatba az étterembe menni . Ha még mindig kevesebb , akkor használjon egy hasonló modell , amely hasonló egy kis pont , például 552 030 , nem a táblázatban , a rendelkezésre 052,030 , de a magasság ( vastagság ) kis 0.5 , egy darab vastag papír 0.5 darab fel töltve fel a gép, hogy megakadályozzák remegett, mint a gép egy helyet , míg egy hasonló pontja megtalálható nagy . Ha az akkumulátort nem a modell , vagy nem látják , egyszerű, egy vonalzóval, hogy az intézkedés a hosszúság, szélesség , magasság , majd a táblázat szerint a fenti módszert kell találni a hasonló kapacitás méret nem tekinthető képes elkísérte az útra. Inkább kisebb , nem szuper , mert egyszer nagy, nincs telepítve, szállítási jelentkezett drágább, mint az akkumulátor is . Más kérdés, hogy a gépet nem használják, egy kis számú lítium elem , a feszültség nem 3.7 (3.6) V lehet 1.2 V vagy 2,4 V , lépjen kapcsolatba a tulajdonossal .
Hatodik, cserélje ki az akkumulátort
A piros vonal az akkumulátor pozitív , a fekete vonal

A specifikáció

Az újratölthető:
Igen
Csomag:
Igen
Típus:
Standard Akkumulátor
Használat:
Fényképezőgép
Márka Név:
Liter energia akkumulátor
Modell Száma:
305573
Szolgáltatás:
Bolt garancia
Akkumulátor Tulajdonságok:
a nem eredeti
Típus:
Li-polimer
Használat:
Videó Játékos

Vásárláskor megadott áruval