Tenor Szaxofon Nád nád Márka RIYIN ÚJ Erőt #2.5

Tenor Szaxofon Nád nád Márka RIYIN ÚJ Erőt 2.5

HUF 2427.30
 

Rendelhető
Elérhetőség


Ez a tenor szaxofon nád nagyon jó ,de az ára nagyon alacsony , egy csomag tartalmazza a 10 db nád.
Fizetés :
Kérjük, győződjön meg arról, hogy erősítse meg, amikor megkapja az elemek jó állapotban, mert ha a megrendelést, a pénz átadása a Letéti, nem a számla közvetlenül.
Szállítás :
1. Csak a hajó a tétel, hogy a konkrét megerősítette, cím, amelyet az ügyfél a parancsot. Mielőtt fizetni, kérjük, ellenőrizze, hogy a cím a beszerzési megegyezik a címet szeretné, hogy a hajó.
3. Az összes elem kerül kiszállításra 10 munkanapon belül beérkezését követően fizetési (Kivéve a Hétvégén, Ünnepnapokon),de ha veszel kevesebb, mint 5 db mennyiség , általában elemek kerülnének 2 munkanapon belül .
4. Kínálunk nyomon követési számot (futár szám) az ellenőrzés, így tudni fogja, hogy a folyamat a csomagot.
5. A termék védjegy alatt az értékét. NEM vagyunk felelősek semmilyen behozatali adó, vám, díjak, illetve vám-késleltetés. Vevő nem kérheti, hogy megszünteti az aukciós, vagy visszatérítési kérelemhez alatt ez a helyzet. Kérjük, ellenőrizze a helyi adóhatóságok ELŐTT ajánlattételi. Azonban a legtöbb a tételeket lehet elérni, hogy a vásárlók nélkül, adók.
Garancia :
Ahogy megígértük, ha bármilyen kár, vagy elpusztítani, amikor megkapta a elemek, mi lesz ujra egy újat vagy visszatérítés, ahogy tetszik. De előtte még meg kell együttműködni velünk, hogy a képeket, amikor megkapja, akkor adja meg nekünk a bizonyíték. Remélem, megérted.
Visszajelzés :
1. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk bármikor az ön kényelmét.
2. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet, de a legjobb, hogy megoldja a problémákat.
3. Kérjük, e-mail minket, mielőtt elhagyja a negatív vagy Semleges visszajelzést.

A specifikáció

Márka Név:
RIYIN
Modell Száma:
#2.5
Erőt méret:
#2.5
Származási hely:
Guangdong, Kína (Kontinens)

Vásárláskor megadott áruval