Formalizáláshoz 0 0.00

0-Artículos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Személyre szabott Lencse a Szem Thiner 1.67 High Index 65mm 72mm dioptriás Lencse Nők Férfiak Rx Lencse

Személyre szabott Lencse a Szem Thiner 1.67 High Index 65mm 72mm dioptriás Lencse Nők Férfiak Rx Lencse

HUF 11580.00
HUF 17817.30
 

Rendelhető
Elérhetőség


Személyre szabott Lencse a Szem Thiner 1.67 High Index 65mm 72mm dioptriás Lencse Nők Férfiak Rx Lencse
Kedves Vásárlók :
Üdvözöljük a bolt.
Azt is előírják, a recept, lencse,majd szerelje fel az objektívet a keret.Kérjük, tekintse meg, ahogy a beszerzési keret, lencse :
A minta az ön számára, mint az alábbi, amikor azt írja :
Mi van a RENDŐRSÉG?
Amikor befejezte egy szemészeti vizsgálat, vagy a látás vizsgálat, orvos fogja írni a PD a receptet. Általánosságban véve két különböző PD értékeket.Az egyik a legalapvetőbb PD, amely a távolság MM-ben között a központok a tanulók. A másik mono PDs (PD minden szem), két szám körül 30mm. Ha nincs PD értékek a receptet, hogy jogai vannak, forduljon kezelőorvosához/optometrista, akitől kaptam a receptet, hogy a pontos PD érték. Hogyan mérjük PD Otthon?
Kérhetsz segítséget egy családtag vagy egy barát, majd engedd neki, hogy az intézkedés a RENDŐRSÉG által alábbi méréseket az alábbi :
1. lépés
Mindketten ülj le körülbelül 45cm egymástól. A személy, akinek a/a PD mért kell, hogy mindkét szem nyitva. 2. lépés
A hely egy egyszerű mm uralkodó az orrát, úgy, hogy a kiindulási pont az uralkodó pontosan a bal vagy a jobb szem pupilláját. Tartsa a skála egyenes. 3. lépés
Győződjön meg róla, hogy nézd meg egyenesen 4. Lépés
Állok a tükör előtt, vagy kérje meg egy barátját, hogy olvassa el a skálán, hogy mérje meg a távolságot a tanulók. 5. lépés
Ismételje meg ezt legalább háromszor, hogy pontosabb legyek.
Leírás :
1.Cikkszám. : 1.60
2.Lencse Anyaga : CR39 Objektív,Aszférikus Lencse Számítógép Lencse
3.Szín : Átlátszó
Ez a kép, mint az alábbi előfordulhat, hogy a hivatkozás :
Tanúsítvány : A Termékeket csak jóváhagyott CE FDA SGS..stb.
Ha különleges utasítások a megrendelés például a dropshipping utasításokat, ajándék rendelés, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk!
Ha bármilyen egyéb kérdés bármelyik modell termékeink, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
- Szerelési Útmutató -
Választott a keret szín
A megfelelő méret a napszemüveg szemüveg keretek arányosnak kell lenni az arc mérete,ami azt jelenti, hogy a kisebb szemüveg keretek, napszemüveg vagy a legjobb a kisebb arc, míg a nagyobb szemüveg jobban néz ki a nagyobb arc. A keret alakja kellene kontraszt az alakja az arc (téglalap keret kerek arc). Ezek a tippek nem szabályok, de segítenek kiválasztani a legjobb keret minden arcot.
ARCA FORMÁJÚ, Ovális Arc
Bármilyen stílusú működik a fogyatékkal egy ovális alakú. Próbálja ki a legújabb úgy néz ki, mint a wraparounds vagy pajzsot. Is sqaure alakú keretek finoman lekerekített szélek, illetve a nagyobb templomok is letagadhatna egy ovális arcát.
Javasolt Keretek : Bármely keret alakja.
Kerek Arc
Ez az arc írja be kell keresni keretek egyenlő vagy annál valamivel nagyobb, akkor a legszélesebb része az arcát. Hogy az arc tűnik, hosszabb, vékonyabb,lehet, hogy minimalizálja a görbék, majd add hozzá a meghatározás puha, szögletes, téglalap alakú stílusok vagy dupla homlokát stílusok. Hozzon létre egy hosszabb profil próbálja keretek magasabb templomok. Napszemüveg a szemöldökét a rácsok is húzza a szeme felfelé, így az arc jelenik meg többé.
Javasolt Keretek : Szélesebb keretek szögletes /téglalap alakú stílusok
Gyémánt Arca
Ez az arc formák áll, széles vagy magas arccsontja egy keskeny homlokán, majd az álla. Hogy tompítsa a kontúr, az arc javasoljuk, ovális napszemüveg. Egy másik illik, hogy jól működjön együtt ez az arc puha görbék négyzet alakú keret. A stílusok nem lehet nagyobb, akkor a felső állcsontot
Javasolt Keretek : Ovális , Szögletes, Keret Nélküli
Szögletes Arc
Ez az arc formája van egy B állad, széles homlok, széles arccsontja. Puha kanyargós stílusok csökkenti a szögek, az arca meg többet adni meghatározás egy ilyen macska szeme. Javasoljuk, klasszikus ovális az arca típus/alakú.
Javasolt Keretek : Kerek, Macska Szeme
Hosszúkás Arc
Lehet szélesíteni, illetve lerövidíti az arcát napszemüveg stílusok, ami nem megy túl a legszélesebb része az arcát. Ez az arc típusa jobban néz ki, kerek vagy szögletes formák. Keretek rövid vízszintes, hosszú függőleges vonalak is jól illeszkednek. Hozzátéve, dekoratív, vagy kontrasztos sablonok fogja, hogy az arc néz szélesebb.
Javasolt Keretek : Kör, Négyzet
Arca Háromszög
Háromszög alakú arc általában egy keskeny állkapocs széles homlok. Az alsó részét az arc lehet egy lágy accenting a szem környékét. Stílusok, mint a macska szeme kellene szögben kifelé a felső sarokban pedig elég széles ahhoz, hogy az egyensúlyt az állát. Javasoljuk, hogy próbálja fém keretek keret nélküli Javasolt Keret : a Kereteket, egyenes felső vonal, Macska Szeme Háromszög alakú arc általában egy keskeny állkapocs széles homlok.
A BŐR TÓNUSÁT
Halvány Rész
Javasoljuk, hogy próbálja könnyű keretek, mint azok, akik egy kis színe, mint egy rózsa vagy amber. Teknőspáncél keretek jól néz ki személyek tisztességes állani (elkerülése érdekében a sötétebb verzió), de tiszta, kék vagy zöld színezetű keretek lemerítheti színű arcán.
Sötét Állani
Olive Földközi-tenger, Arany vagy Ázsiai bőr, sötét haj, gyönyörű, ezüst, arany vagy világos kereteket. Kerülje a fekete, ami túl nehéz lehet a arcszíne
Fizetés :
1. Teljes fizetés 15 napon belül a megrendelés.
2. A vevő felelős minden olyan adó és/vagy a vám által felszámolt

A specifikáció

szín:
Sárga
Méret:
60cm
Típus:
Törölközőt Rács
Felületkezelés:
Réz
Anyag:
Réz
Hossza:
>60cm
Száma Rács:
Dupla Törölköző Rács
Modell Száma:
Wba425
Funkció:
Törölközőtartó Bár
is_customized:
NO

Vásárláskor megadott áruval