Formalizáláshoz 0 0.00

0-Artículos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Cukorka színű matrica stílus Fogkefe Jogosultja matrica horgok / Háztartási cikkek / fogkefe rack / fürdőszoba szett retial doboz

Cukorka színű matrica stílus Fogkefe Jogosultja matrica horgok / Háztartási cikkek / fogkefe rack / fürdőszoba szett retial doboz

HUF 829.00
HUF 974.70
 

Rendelhető
Elérhetőség

Termék részletek :
Ez wash vízkötő öltöny egy massza típus ingyenes stiletto, meghatározott por vízkötő pohár, fogkefe tartó, nagy tér, tároló állvány, egy-egy család mossa vízkötő öltöny. Találkozni a sok szüksége van a családnak, hadd rendetlen kézi mosás pool asztal azonnal tiszta!
Vannak különböző hangsúlyozni, orális egészségügyi fogkefe vagy a fogkrém termékek, de figyelmen kívül hagyja a fontosságát, gargarizál az egészség.
& töltött Hagyományos gyógyszertárban felálló, amikor üzembe, könnyen miatt a víz alján, a barlang, a melegágya a baktériumok szaporodását.
Fejjel lefelé típus mossa vízkötő öltöny, majd húzzuk át a hagyományos vízkötő kupa használati szokások, kössétek be a pohár a front-end frame alapú kártyák, a felfüggesztés gargarizáló kupa fejjel lefelé, majd engedje el a maradék egy csésze víz, így a kupa szárítás nem könnyű fajta baktérium, érdekel az orális egészség.
Csomag tartalmazza : 1 Fogkefe Jogosultja készlet

A specifikáció

Típus:
Kétrészes
Anyag:
Műanyag
Funkció:
Az Öko-Barát
Modell Száma:
birtokos

Vásárláskor megadott áruval