Formalizáláshoz 0 0.00

0-Artículos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
DIYSECUR 125KHz RFID-Ajtó-Hozzáférés Szabályzó Rendszer Készlet + Elektronikus Zár Otthoni / Irodai

DIYSECUR 125KHz RFID-Ajtó-Hozzáférés Szabályzó Rendszer Készlet + Elektronikus Zár Otthoni / Irodai

HUF 21843.00
HUF 26967.60
 

Rendelhető
Elérhetőség


K4 DIY 125 KHz RFID-EM Olvasó Ajtót, beléptető Rendszer, Készlet
+ Elektronikus Zár + Kilépés Gomb + Tápegység + 10 Távvezérlők
TELJES KÉSZLET KÉSZLET, NEM KELL VÁSÁROLNI EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK !
Beléptető Rendszer ! Sokkal Biztonságosabb, Kényelmesebb !!
Ezzel a teljes készlet beállítása beállíthatja, hogy a cég, vagy a hatóság hivatali épület kép szabványügyi menedzsment, javítja a vezetői szinten, ugyanakkor egységes belső irányítási rendszer.
Ha indukciós kártya elveszett, azonnal jelentést a veszteség a rendszer, így még ha valaki más vette fel az indukciós kártya nem a bejáraton keresztül őr rendszer, sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos mechanikus zár, nagyobb biztonság.
Hozzáférés-Szabályozás Billentyűzár :
Ez a termék külön bejárattal őr all-in-one, kifejezetten elektromos zár, biztonsági rendszer, támogató kártya (EM), jelszó, kártya + jelszó, hogy nyissa ki az ajtót, a felhasználók testreszabható, egy bizonyos módon, hogy nyissa ki az ajtót, erős funkció, kényelmes telepítés, regény megjelenése, alkalmas az irodában, otthon, számítógép terem, lakó -, illetve nyilvános helyeken.stb.
Áramellátás :
Ez AC110 V240 V tápegység vezérlő egy transzformátor, amely biztosítja a stabil kimeneti feszültség a hozzáférés-vezérlő,ajtó zár (intelligens zár, mágneses zár, elektromágneses zár, elektromos zár, elektromos zár, mortice zár) , távirányító, majd a kilép gombot. Tudja használni a világ minden tájáról.
Elektromos Zár :
Ez egy 12 V-os Elektromos Zár Felni lock, unlock elektronikus úton, vagy kézzel, rugalmas kapcsoló, alacsony energiafogyasztás. Ez az Ajtó Zárak illeszkedjen a különböző típusú ajtók. Amikor bolt terjed ki, az ajtó zárva általában
RFID Gombot, Így :
Vannak 10db 125 KHz RFID Proximity 5 gombot, így tudnak együtt dolgozni a termék esetében, amely 125 Khz RFID kártya olvasó.
Kilépés gomb :
Ez a kilépés gomb, széles körben használt ajtó, beléptető rendszer.Ha ki akarsz menni, akkor csak meg kell, hogy nyomja meg a Exit Gombot, majd menj ki :
Opcionális : ha kell, ez a távirányító kérjük, vásárolja meg ezt a linket !
Távirányító :
Ez egy távirányító készülék az Ajtót, beléptető Rendszer, csatlakoztatását követően a rendszer, akkor nyomja meg a gombot a távvezérlőn, hogy nyissa ki az ajtót, távolról, a távolság elérheti akár 50 méter :
Műszaki adatok :
Műszaki adatok :
Csomagolási listát :

A specifikáció

Security Mode:
Hiba Biztonságos
Márka Név:
DIYSECUR
Direction:
Egyik sem
Modell Száma:
K4
is_customized:
Yes

Vásárláskor megadott áruval