Formalizáláshoz 0 0.00

0-Artículos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
40pcs/sok, 30mm Pillanat Kezdő Seed Magvak Kezdő Dugók Szakmai Tőzeges Talaj Raklap-biológiailag LEBOMLÓ KERTI KELLÉKEK!

40pcs/sok, 30mm Pillanat Kezdő Seed Magvak Kezdő Dugók Szakmai Tőzeges Talaj Raklap-biológiailag LEBOMLÓ KERTI KELLÉKEK!

HUF 2981.00
HUF 3240.00
 

Rendelhető
Elérhetőség


A VIRÁGOK, ZÖLDSÉGEK JÓL KEZDŐDIK ÜLTETÉSÉVEL A MAGOK EZEK A VALÓDI "SZEMPILLANTÁS TŐZEG PELLET"! ŐK EGY TELJESEN TERMÉSZETES TERMÉK, KÉSZÜLT, TÖMÖRÍTETT SPHAGNUM TŐZEG, FA CELLULÓZ, ŐK PEDIG TELJESEN LEBONTHATÓ. SZEMPILLANTÁS ALATT TŐZEG PELLET A LEGEGYSZERŰBB MÓDJA, HOGY A PALÁNTÁK KEZDŐDÖTT, EGYSZERŰEN ÁZTASSUK VÍZBE, MAJD ŐK CSOMÓPONTOT ALKOTNAK EGY KIS FÜVET. NEM A TALAJ SZÜKSÉGES, CSAK A NÖVÉNY A VETŐMAG A KIBŐVÍTETT POT, HOGY A PILLANAT TŐZEG PELLET FORMÁK. AMIKOR A NÖVÉNYEK FELKÉSZÜLVE A SZABADBAN, A KITERJESZTETT PILLANAT ALATT TŐZEG PELLET JÓL MEGY A FÖLDBE, NEM TÖBB, MEGDÖBBENTŐ A NÖVÉNY, HA ELTÁVOLÍTJA A MŰANYAG EDÉNY. KEZDTEM TAVASZI ÜLTETÉS ÁLTAL, KEZDVE A VIRÁG, ZÖLDSÉG, MAGOK BELTÉRI EBBEN AZ ÉVBEN PILLANAT ALATT TŐZEG PELLET!
UTASÍTÁSOK
HELYEZZE A PILLANAT TŐZEG PELLET EGY VÖDÖR, TELE VÍZZEL, ÜGYELVE ARRA, HOGY MINDEN TELJESEN NEDVES. A HELY EGY CSÉSZEALJ, VAGY A RENDSZÁM TETEJÉN A LLETS TARTANI ŐKET A VÍZ ALATT KÖRÜLBELÜL 15 PERCIG. AKKOR HELYEZD EL ŐKET FÜGGŐLEGES HELYZETBEN EGY TÁLCA, HOGY UTOLÉRJÉK A LEFOLYÁS, AMIKOR A VÍZ A PALÁNTÁK. AZTÁN A NÖVÉNY A VETŐMAG A KIBŐVÍTETT PELLET.
EZEK A "38 MM PILLANAT ALATT TŐZEG PELLET" INTÉZKEDÉS KÖRÜLBELÜL 1-1/2" SZÉLES X 3" MAGAS, AMIKOR BŐVÜLT.

A specifikáció

Típus:
Óvoda Tálcák & Fedeleket
Növényi Rost Típus:
Peat
szín:
Világos Szürke
Anyag:
Növényi Rost
Befejező:
Nem Szőtt Szövet
is_customized:
Yes

Vásárláskor megadott áruval