Formalizáláshoz 0 0.00

0-Artículos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Teljesen Új, Mind a 7 7 HÜVELYKES tablet HLD - 0726 silead HLD-0726 érintőképernyő Csere, Üveg Digitalizáló JXD S6600 Ployer MOMO9 3 III.

Teljesen Új, Mind a 7 7 HÜVELYKES tablet HLD - 0726 silead HLD-0726 érintőképernyő Csere, Üveg Digitalizáló JXD S6600 Ployer MOMO9 3 III.

HUF 3372.00
HUF 3550.50
 

Rendelhető
Elérhetőség

MEGJEGYEZNI azt shop termékeket csak akkor biztosítja a rendeltetésszerű használat, nem garantálja, hogy a szám egy-egy, miután a vevő megkapta az árut, az áru, minden gond nélkül, így a gyártási folyamat különböző kódolási vezet, hogy vitás esetben nem lesz oka.
Termék Leírás Figyelem : Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy ellenőrizze, ha az érintőképernyő alkalmas a tablet pc! Ha igen ,Akkor a megrendelés! Köszönöm szépen!!! 1.Kérjük, ossza meg velünk a modell teljesen ! például : Onda VI10 Elit 7" android 4.0 tablet pc-2.Kérjük, tudassa velünk a Kódot a kábel, mint az alábbi kép!
A kereslet több
Az ár alacsonyabb,
Javaslom, hogy vegyél több, mint két darab
Lehet használni, mint tartalék alkatrészek
Mert sebezhető részeit a szállítás : az a szállítás ingyenes,küldünk áruk Hong Kong post, China post vagy mások Post. Időbe fog telni, mintegy 10-30napon szerint coutnries területeken, valamint olyan helyeken, Ha kell, gyors szállítás,mint a DHL,UPS,FEDEX..stb, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba ,mi fog változni, cacuate szállítási költség számodra. Vissza visszajelzést 1. Először is, minden elemeket kell vizsgálni, mielőtt elküldi, hogy te. 2. Amikor megkapják a csomagot,kérjük, ellenőrizze a csomag először is, ha ez jó, vagy demaged. 3. Minden visszatér tájékoztatni kell, mielőtt visszatért. 4. A Vevő kellene értesíteni az eladót, mind a visszajuttatott tételek 7 napon belül, miután megkapta a csomagot. Fenntartjuk a jogot, hogy megtagadja bármely követelményt, amely tájékoztatja az eladó hosszabb, mint 7 nap. 5. Vásárlás előtt,kérjük, ellenőrizze az árut, ha ez kell. Amikor megkapja az árut, ha úgy találja, hogy nem, mire van szükséged. Ebben az esetben, ha azt szeretné, hogy az exchange ,a vevő fizet 2-módon szállítási díjat . 6. Vissza elem összes eredeti csomagolás, jó állapotban. 7. Vissza postaköltséget, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető a visszatérítés vagy új szállítmány. 8. Szállítási díj nem visszatéríthető.

A specifikáció

Márka Név:
QVK
Termék Típus:
Tablet Érintőképernyő
Kompatibilis Márka:
Univerzális
Képernyő Méret:
7~10 Inch
Képernyő Típusa:
Kapacitív Képernyő
Modell Száma:
MOMO9

Vásárláskor megadott áruval