Első Sokk Torony Abszorber Lemez Alumínium A Hobby Rc Modell Autó 1/10 Axiális Yeti Rock Versenyző AX90016 Hibás Robot Továbbfejlesztett Alkatrészek

Első Sokk Torony Abszorber Lemez Alumínium A Hobby Rc Modell Autó 1/10 Axiális Yeti Rock Versenyző AX90016 Hibás Robot Továbbfejlesztett Alkatrészek

HUF 2360.00
HUF 4212.00
 

Rendelhető
Elérhetőség


Üdv RCAWD Termék Neve : Első Sokk Torony Abszorber Lemez Márkanév : RCAWD A Jármű Típusa : Autó Alkalmazandó RC Autók : Sivatagi Hibás Crawler Skála : 1/10 Anyaga : Ötvözött Alumínium Jármű Márka : Axiális Yeti Rock Versenyző AX90026 Üzemanyag Forrás : Elektromos Neme : Fiúk & Lányok Szín : Kék, Fekete, Narancs, Ezüst Titán Csomag Db. : Egy Darab Funkció : 1. A ötvözött alumínium. Van egy jó korrózió ellenálló tulajdonság, alacsony sűrűségű, nagy szilárdságú, valamint hővezető . 2. Minden méret pontos, tökéletes az eredeti modell . 3. A színes eloxálás . Nagy szilárdságú,kopásálló bizonyíték,jó korrózió ellenálló tulajdonság, valamint hővezető.
____________________________________________________________________________________________________________________________
A Termékek
A Szín : Fém termékek színes által anodic oxidációs kezelés . Néha a szín lesz egy kicsit más, mint anodic oxidációs kezelés . Remélem, tudod, hogy rend előtt.
A Semmiből : Mivel a fém nagyon könnyen karcolódik. Fém termékek lehet, hogy valami hiba a felület, mint a semmiből. Reméljük, hogy a megértést.
A Különböző Szakaszos Folyamat : talán minden tétel folyamat lesz egy kis különbség annyi, a megjelenés, ez nem befolyásolja a termék működik. Remélem, tudod, hogy rend előtt.
A Szállítási Cím 1. kérjük, erősítse meg a pontos címet, mielőtt parancsot . Ha meg kell változtatni a cím után érdekében , kérjük, törölje meg egy új parancsot a helyes címet . 2. kérjük ajánlat a címet angolul. Analphabetic cím rendszer nem küldte ki a hajózási társaság . Pedig ez a sorrend lehet, hogy mégse . Vatera Piacterén Prémium Szállítás Orosz Vevő 1. A Vevő Neve, kása, az útlevél neve. 2. A hónap értéke kevesebb, mint 1000 euro, valamint a súly kevesebb, mint 31kg . Vagy meg kell adót fizetni . 3. A termék mennyiségét a méret vagy szín , nem lehet több, mint 5 db . Vagy meg kell adót fizetni . 4. Miután a Hajózás Érdekében, a fuvarozó kérni fogja felajánlani az útlevél száma , útlevél neve, útlevél Kiadásának Dátuma . Meg kell aláírt vámkezelés licencszerződés online.
Lépjen kapcsolatba velünk a visszatérítés 15 napon belül, ha nem kapja meg, miután 60 szállítás napon. Ajánlat nyomon követési számot, amely követési adatokat . Zokon, ha a termék tört a szállítás.

A specifikáció

Használat:
Járművek & Távirányító Játékok
Négy-kerék hajtás Attribútumok:
Shell/Alváz/Szárny/Fő
Jármű Típusa:
Autók
RC Alkatrészeket & Accs:
Csatlakozók/Kábelezés
Frissítés Alkatrészek/Tartozékok:
Lengéscsillapító
Modell Száma:
AX31003
Márka Név:
RCAWD
Anyag:
Alumínium Ötvözet
Szerszámkészlet:
Első Sokk Torony Abszorber Lemez
Távirányító Perifériák/Készülékek:
Első Sokk Torony Abszorber Lemez
Termék neve:
Első Sokk Torony Abszorber Lemez
A Jármű Autó Típus:
Sivatagi Hibás Crawler
Mérleg:
1/10
A:
Axiális Yeti Rock Versenyző AX90026
Fuel Source:
Elektromos
szín:
Kék Fekete Narancssárga Ezüst Titán
Csomag Db. :
one piece

Vásárláskor megadott áruval