Formalizáláshoz 0 0.00

0-Artículos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
Hagyományos Kézi Hívás Pont tűzjelző rendszer Hagyományos panel tartozékok 2-vezetékes gombra

Hagyományos Kézi Hívás Pont tűzjelző rendszer Hagyományos panel tartozékok 2-vezetékes gombra

HUF 1620.00
 

Rendelhető
Elérhetőség


Hagyományos Kézi Hívás Pontot tudunk dolgozni tűz riasztó.
Műszaki adatok Üzemi Feszültség Tartomány : 9-32 VDC Voltos riasztó ellenállás : 300 OHM ( Zóna+ , Zóna- ) riasztó kontaktus értékelések : 2 [email protected] ( COM, NEM,NC ) Működési Páratartalom Tartomány : 10% 93% Relatív Páratartalom, Nem lecsapódó Működési Hőmérséklet Tartomány : -10°C-50°C (14°F-122°F)
-
Kedves Barátaim, Kérjük, szíveskedjen Megjegyzés : 1. Kérem, értse meg, a kapcsolatok közötti érték a számlanyilatkozat(az egyéni clearance), valamint a kockázat ebben az országban, mint Brazília. Sokkal alacsonyabb érték nyilatkozat okozhat problémát/kockázat során egyéni engedély. 2. Kérem, hagyjon egy adó szám alatt a házhozszállítás követelmény. 3. Minden nemzetközi kifejezi szállítás nem engedélyezett, hogy a küldés elemet, így az Elemek nem szerepelnek a független füst, a jeladó, valamint panel szállítást. 4. Az ingyenes szállítási termékeket , majd válasszon egyet express ami kényelmes mindkettőnknek .Ha nem tetszik valami konkrét nemzetközi expressz, kérjük, mondd el nekünk, mi meg fog változni egy másik.
Gyártunk különböző független értékesítési füstérzékelők , éghető gáz érzékelők, tűzjelző rendszerek, riasztó rendszerek, termékek között a fogyasztók élvezik a magasabb állapot . Sok a kiskereskedők, illetve ügynökök, hogy létrehoz egy hosszú távú stabil, együttműködési kapcsolatok .
Üdv ODM OEM.

A specifikáció

Típus:
Füstérzékelő
Modell Száma:
sb106
Márka Név:
zoanco
is_customized:
Yes

Vásárláskor megadott áruval