Formalizáláshoz 0 0.00

0-Artículos
Betöltés 0.00
Összesen 0.00
26/28/30 Cm 12db/set Üvegszálas Nyilak Gerinc 1200 6 Színű Toll, Fehér, Nocks a <30 LBS Íj Íjászat

26/28/30 Cm 12db/set Üvegszálas Nyilak Gerinc 1200 6 Színű Toll, Fehér, Nocks a <30 LBS Íj Íjászat

HUF 5937.30
 

Rendelhető
Elérhetőség


El tudjuk küldeni a csomagot az egész világon keresztül EMS, DHL, a China Post, Singapore Post, stb.
Termékek elemek nem engedélyezett szállítási keresztül China Post, csak a hajó őket keresztül Singapore Post. A nyilak nem szabad szállítás Singapore post.
Akkor a hajó a csomagot a lehető leghamarabb után a fizetés, de nem tudjuk, hogy ellenőrizzék a szállítási idő, mert ez által feldolgozott egy harmadik fél-szolgáltatás. De ha a csomag nem érkezett belül a várható időt, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, habozás nélkül.
A nyomkövetési információk a csomagok, melyeket China Post lesz 2-3 munkanapon belül megjelenni, via Singapore Post lesz 4-5 munkanapon nekik mutatni. Felveheti velünk a kapcsolatot, hogy segítsen követi a szállítás, bármikor.
A termékek gondosan ellenőrizni fogják a szállítás előtt.
Néha előfordulhat, hogy egy kis hiba méret vagy szín között terméket kapott, s mutatta a kép, ha te komoly vevő, várva, hogy 100% - ig pontos, kérjük, fontolja meg, mielőtt megveszed.
Ha a termékek kapott, van valami probléma, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, mi mindent megteszünk, hogy segítsen megoldani a problémát.
Ha elégedett vagy a termék, illetve a szolgáltatás, kérjük, szánjon néhány másodperc, hogy hagyjon minket egy 5 csillagos pozitív visszajelzést, ez nagyon fontos számunkra. ha nem elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi kitaláljuk a probléma megoldásához az ön számára.
Mi lesz címke a csomag, mint egy alacsony érték, hogy elkerüljék az extra adó. Mi mindent megteszünk, hogy segítsen halad a végső, de ha a vámhatóság kérte, a vevők felelős az adót.

A specifikáció

szín:
12db 26 cm, 12db 28 cm, 30 cm 12db
Modell Száma:
SZ3312
Márka Név:
MUSEN
Toll Anyag:
Műanyag
Használat:
Vadászat
Tengely Anyaga:
Glass Fiber
Pont Anyag:
Acél
Típus:
Nyíl
Hossza:
26/28/30 cm
OD:
5mm
Gerinc:
1200
Egyenesség:
nock:
Fehér
Toll:
6 szín

Vásárláskor megadott áruval